Меденосладка енциклопедия - книга 3: Бозайниците

Меденосладка енциклопедия - книга 3: Бозайниците

9,90 лв.
С вкл. данък

Меденосладка енциклопедия - книга 3: Бозайниците

Година на издаване: 2012
Брой страници: 40
Корици: твърди
Размери: 20х27 см

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Здравей! Хайде да търсим бозайници!

Ела с нас и ще срещнеш всякакви видове бозайници! Огромни и дребни, кротки и хищни, домашни и диви. Всички те кърмят бебетата си и са покрити с козина. Сред бозайниците има удивителни бегачи и скачачи, а някои от тях могат да плуват или дори да летят!

Ще пребродим поля, гори и вечни снегове, за да се срещнем с най-интересните сред тях. Тръгвай с нас!

Коалата мечка ли е? Едни и същи ивици ли имат всички зебри? За какво служи хоботът на слона? Отговори на тези и още много въпроси любознателните малчугани ще получат от третата меденосладка енциклопедия - „Бозайниците“.

Луксозното многоцветно издание на „Дисни Любознание“ е с твърди корици и от 40 страници. То ще събуди любопитството на малките читатели и ще ги покани да пребродят поля, гори и вечни снегове, за да се срещнат с най-интересните сред бозайниците – огромни и дребни, кротки и хищни, домашни и диви... Децата ще научат, че бозайниците са грижовни родители, които кърмят бебетата си и са покрити с козина. Сред тях има удивителни бегачи и скачачи, а някои могат да плуват или дори да летят.
Мечо Пух и неговите приятели ще преведат малчуганите през всяка страница от книгата, за да им представят различен поглед към света и да им предложат невероятни разкрития. Докато Пух, Тигъра, Ру и Кенга споделят своите открития, Прасчо ще насърчава децата да приложат новите си знания в прекрасно илюстрираните занимателни страници. Едно е сигурно – проследявайки изследователското пътешествие на любимите си герои от Голямата гора, децата ще придобият неусетно много нови знания. Прекрасни цветни илюстрации се откриват на всяка една от страниците на енциклопедията, които допълнително стимулират бързото и лесно възприемане на информацията.

9789542708353
Нов