По-красноречиво от думите

По-красноречиво от думите

14,90 лв.
С вкл. данък

По-красноречиво от думите

Автор: Джо Наваро, Тони Сиара Пойнтър
Година на издаване: 2013
Брой страници: 276
Корици: меки
Размери: 14х21 см

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Защо някои хора имат всички предпоставки да успеят - образование, умения, почтеност, мотивация, - но въпреки това кариерата им тъпче на място? На основата на десетилетния си опит като специален агент на ФБР и изследовател в областта на поведенческите науки Джо Наваро разкрива дълго търсения отговор. "По-красноречиво от думите" ни помага да овладеем "невербалната интелигентност": способността да тълкуваме и използваме в бизнеса невербалните сигнали, за да разбираме другите по-добре и да можем да им влияем.

Следвайки неговите съвети, всеки може да даде мощен тласък на професионалната си кариера или бизнеса си, като се научи да:
Разчита на езика на тялото, за да разбере мислите, чувствата и намеренията на своите клиенти, колеги, началници или подчинени.

Да овладее изкуството на отличните първи впечатления и да използва обстановката, мебелите и жестовете, за да създава интерес и положителна нагласа.

Да разпознава навиците, чиито сигнали може да се тълкуват погрешно, и да разчита значението на позата на тялото и на обстановката на работното място.

Да се научи да взема предвид културните особености и пола на хората, с които общува, които имат огромно значение в редица ситуации - от ръкостискането до предствата за лично пространство.

9786191521753
Нов