Знакът на Мойра - книга 1: Вълчицата и момичето

Знакът на Мойра - книга 1: Вълчицата и момичето

12,90 лв.
С вкл. данък

Знакът на Мойра - книга 1: Вълчицата и момичето

Автор: Анри Льовенбрук 
Година на издаване: 2012
Брой страници: 270
Корици: меки
Размери: 14х21 см

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Книга първа от поредицата "Знакът на Мойра"

Тринадесетгодишната Алеа неволносе натъква на удивителен дар, който ще я потопи в сърцевината на политическите и религиозни конфликти на остров Гаелия. Дали тя е легендарният самилданах, орисан да спаси хоата?

Напускайки родния си дом, Алеа е принудена да съзрява бързо, за да се справи с огромните предизвикателства, които налага новият живот. Тя ще открие обич и омраза; ще се изправя срещу могъщи врагове - фанатичните воини на пламъка, мистичните друиди, а също и тайнствени противници, нападащи от мрака.

Междувременно една самотна вълчица преживява приключение, удивително сходно с това на малкото сираче. Бъдещето е още неясно, ала вълчицата и момичето ги очаква удивителна съдба...

Поредицата "Знакът на Мойра" е сред най-успешните фентъзи трилогии във Франция, с над 350 000 продадени копия. Преведена е на четиринадесет езика. Поредицата на Анри Льовенбрук съчетава по вълшебен начин магия, вълци, обич, приключение и интрига, за да създаде приключение, в което и младият, и старият читател ще открие по нещо за себе си.

Втората книга от поредицата можете да видите ТУК

9789542989301
Нов