Чудовища на природата: Жаби и саламандри

Чудовища на природата: Жаби и саламандри

6,00 лв.
С вкл. данък

Чудовища на природата: Жаби и саламандри

Автор: Крис Макнаб
Година на издаване: 2013
Брой страници: 32
Корици меки
Размери: 17х23 см

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

С "Влечуги и земноводни" поемате на откривателско пътешествие в света на едни от най-разнообразните и пъстри същества в природата. Смайващите, цветни илюстрации разкриват всяко животно в ужасяващото му великолепие, а интересните текстове предоставят подробна и малко известна информация за всяко същество.

В "Жаби и саламандри" са включени земноводни от целия свят, сред които гигантски саламандър, аксолотъл, червенокоремна бумка, гигантски саламандър, африканска жаба бик и дърволаз, лимонова жаба, малайска рогата крастава жаба и др. Всяко същество е представено с текст и картинки.

Описани са устройството на отделните видове, реалните им размери и кои части на света обитават. В специален раздел "Знаете ли, че?" са предоставени интересни и любопитни факти за съответните видове.

Специалните термини и по-особените понятия са обяснени в кратък речник. Малките енциклопедии са снабдени с показалец. В рубриката "За повече информация" са посочени сайтове и допълнителна литература за тези и още подобни видове земноводни.

Унискорп
9789543302871
Нов