Рискована любов - книга 2: Вампирите и градът  Керелин Спаркс

Рискована любов - книга 2: Вампирите и градът Керелин Спаркс

13,99 лв.
С вкл. данък

Рискована любов - книга 2: Вампирите и градът

Автор: Керелин Спаркс
Година на издаване: 2013
Брой страници: 416
Корици: меки

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Превърната във вампир против волята си, Дарси Нюхарт води скучен и монотонен живот, но е решена да промени това, започвайки с възстановяването на кариерата си в телевизията. На Дарси ѝ хрумва изключителната идея за телевизионно риалити шоу, в което смъртни и неживи участници ще се борят за титлата „Най-сексапилният мъж на планетата”. Целият вампирски свят е развълнуван от новото предаване – зрители, преса, производителите на синтетична кръв, а рейтингът му чупи рекордите.

Случва се невероятното и Дарси се влюбва в един от смъртните участници. Но тя не знае най-важното за обекта на тайните си желания – Остин Ериксън е професионален ловец на вампири и агент под прикритие в предаването.

Остин също е привлечен от дългокраката русокоса режисьорка. Стреснат от дълбочината на чувствата си, той си напомня, че има тайна мисия, която да изпълни. Единственият проблем е, че никога досега не е желал никоя друга жена – жива или мъртва – толкова силно. Сега Остин е изправен пред най-голямата дилема в живота си – дали агентът ще устои на красивата Дарси и ще изпълни дълга към службата си и човечеството или ще погуби душата и сърцето си, като се отдаде на страстната любов за цяла вечност...

Първата книга от фентъзи поредицата можете да видите ТУК

9789542969105
Нов