Дванайсетата карта

Дванайсетата карта

15,00 лв.
С вкл. данък

Дванайсетата карта

Автор: Джефри Дивър
Брой страници: 448
Корици: меки
Размери: 13х20 см

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Ученичката Джинива Сетъл е мишена на професионален убиец.
Мотивите са неизвестни.

Първият опит за убийство е неуспешен, но за Линкълн Райм е ясно, че отново ще последва удар. Сред уликите, открити на местопрестъплението, е дванайсeтата таро-карта - картата на Обесения...

С помощта на полицията и ФБР необичайният екип Райм и Сакс трескаво издирва убиеца, като подновява разследването на един неразрешен и отдавна забравен случай. Воден от безпогрешния си инстинкт, Райм е убеден, че Джинива е набелязана за жертва заради дядо си Чарлз Сингълтън. Преди много години, в едно свое писмо Чарлз споменава за ТАЙНАТА, която би предизвикала торнадо от трагични последици, ако излезе на бял свят.

Случаят става още по-заплетен, когато Райм получава информация, че в престъплението са замесени банкери и политически лидери.
Каква е тайната, така ревниво пазена от Чарлз?

В "Дванайсетата карта" всичко се случва само за два дни - блестящо постижение на Дивър, създателят на трилъри, в които скоростта на мисълта е по-важна от темпото на гонитбата.

Джефри Дивър е автор на романите "Убийте Райм", "Твоята сянка", "Картбланш", "Пастирът","Колекционерът на кости", "Сенчеста зона", "Дванайсетата карта", "Часовникаря", "Спящата кукла", "Обект N 522", "Не се обръщай", "И няколко червени рози" и "Професионалистите".

9789543892518
Нов