Гаснеща светлина

24,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Стюарт Макбрайд

Издателство: Benitorial

Година на издаване: 2023 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 400

Тегло: 396 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Тя е едва първата жертва. Колко ли ще я последват?

Всичко започва с голото тяло на Роузи Уилямс, пребита до смърт проститутка, зарязана край доковете – в сърцето на квартала с червените фенери на Абърдийн. За детектив-сержант Логан Макрей това е кофти начало на поредния кофти ден.

Но Роузи не е единствената, която поема на неочаквано пътешествие към моргата. В другия край на града шестима души изгарят живи в окъпана в бензин сграда, чиито врати и прозорци са завинтени отвън. И въпреки непрестанните усилия на Логан не след дълго на улицата изниква още една мъртва жрица на любовта.

Завладяващ сюжет, който ще ви накара да препускате през страниците – перфектна комбинация от мистерия, съспенс и характерните за автора свирепост и черен хумор. „Гаснеща светлина“ е втора книга от знаменитата поредица за детектив-сержант Логан Макрей на майстора на шотландския криминален трилър Стюарт Макбрайд.

„Стюарт Макбрайд е дяволски добър писател.“ – Питър Джеймс

За автора

Стюарт Макбрайд е автор на над десет романа с главен герой детектив-сержант Логан Макрей. Книгите за Макрей му печелят куп награди и го изкачват на първото място в класацията за бестселъри на Сънди Таймс.

Той е чистил тоалетни по кораби, отпадал е от университета, основал е своя собствена компания за графичен дизайн, участвал е активно в стремителния свят на световната компютърна мрежа, разработвал е гигантски приложения за петролната индустрия, поглъщал е огромни количества вино и е създал съвършената рецепта за гъбена супа.

Стюарт живее в североизточна Шотландия заедно със съпругата си Фиона, котките им Корнишон, Лукче и Цвекло, с милиони паяци (все още неименувани) и зеленчукова площ, пълна с разнообразни плевели (наречена Франк).

9786197639308

Информационен лист

Височина
20 см.
Ширина
14 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
396 гр.