Песен за огън и лед Кн.2 Сблъсък на крале

Песен за огън и лед - книга 2: Сблъсък на крале

19,99 лв.
С вкл. данък

Песен за огън и лед - книга 2: Сблъсък на крале

Автор: Джордж Р.Р.Мартин
Година на издаване: 2011
Брой страници: 768
Корици: неки
Размери: 16.50х23.70 см

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

"Такъв страхотен разказ, такова блестящо съчетание на фантастика и история!" - Реймънд Фийст

"Сблъсък на крале" ни пренася в една удивителна, забравена земя на разгул и мъст, на чародейство и войни. Сказание, в което благородни девици пируват с безумици, където брат коварства срещу своя брат и където мъртвите се вдигат, за да тръгнат в нощта. Тук принцеса странства по света предрешена като момче сираче; рицар на ума гласи отрова за вероломна чародейка; диваци се спущат от Лунната планина, за да опустошат плодните поля в низините.
На фона на кръвосмешение и братоубийство, алхимия и насилствена смърт, цената на славата се мери с кръв. А плячката на победата може просто да се озове в ръце на мъже и жени, притежаващи най-хладната стомана и най-студените сърца. Защото щом се сблъскат владетелите, трепери цялата земя.

Поредицата "Песен за огън и лед" е една от най-добрите серии излизали през последните десетина години. Всяка от книгите бе определяна от четящите за "най-добро фентъзи на годината". На границата на фентъзи и рицарския роман тя със сигурност ще задоволи и най-взискателния читателски вкус.

Цялата поредица можете да видите и поръчате от ТУК

9545852992
Нов