Адвокат за милиони

Адвокат за милиони

14,00 лв.
С вкл. данък

Адвокат за милиони

Автор: Дейвид Хосп
Година на издаване: 2012
Брой страници: 360
Корици: меки
Размери: 13.30х20 см

Продуктът не е наличен!

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Заплетената интрига на Джон Гришам и драматизмът на Дейвид Балдачи - това е Дейвид Хосп, поредният американски адвокат, чиито трилъри завладяха милиони читатели.

През 1990 в Бостън е ограбен известен музей за изкуства. Изчезват картини на стойност петстотин милиона долара.
Двайсет години по-късно бостънският адвокат Скот Фин е помолен да представлява Девън Мали, арестуван за дребна кражба. Никой не подозира, че той е участник в обира на века. Девън настоява Фин да го защитава в съда и да уреди освобождаването му под гаранция. Но това не е всичко: адвокатът е натоварен и с отговорността да се грижи за Сали, дванайсетгодишната дъщеря на престъпника.
Не след дълго двамата съучастници на Девън са брутално убити. Полицията стига до заключението, че преди това те са били жестоко изтезавани. Но убиецът не спира дотук, а отвлича Сали. Целта му е да принуди Девън да издаде къде са скрити откраднатите произведения на изкуството: знае се, че те са още в Бостън, защото изнасянето им в чужбина е прекалено рисковано.
Кой е жестокият престъпник, за какво ще използва парите от продажбата на картините и ще успее ли Скот Фин да разплете поредния случай?

"Адвокат за милиони" е брилянтен трилър, който се нарежда сред най-добрите образци в жанра.

9789544093266
Нов