Фламинги

Фламинги

12,99 лв.
С вкл. данък

Фламинги

Автор: Улрике Алмут Зандиг
Година на издаване: 2011
Брой страници: 128
Корици: меки
Размери: 13.60х21.50 см

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Фламингите стоят на групи, но всяко отделно е само. Спазват разстояние. Бдителни са. На нас ни се струват грозни. Струват ни се красиви. Изглежда сякаш горят, но това не е истина. Изглеждат сякаш не могат да бъдат унищожени, но и това не е вярно. Оставят впечатление сякаш изобщо ги няма. Но са тук. Стоят пред нас и тежат на мястото си. А после бягат от нас по повърхността на плитките води. И след това политат.

Реакциите на читателите и критиците за стихосбирките на Улрике Алмут Зандиг винаги са били възторжени. Така стана и с нейните истории, които излязоха през 2010 г. в книгата "Фламинги".
Това е гласът на една нова, необикновена авторка на проза, която вече е познато име в света на лириката, носителка на няколко награди. Прозата на Улрике Алмут Зандиг е е нова, свежа, необикновена. С невероятната сигурност и прецизност, тя залага в своите истории на две неща: на играта със спомена и на градивната сила на фантазията, в която личат подчертано приказни черти. Критиците я определят като невероятен нов глас, от който през следващите години със сигурност ще може да се очаква още много. С тази книга читателите стават свидетели на раждането й като разказвачка на истории.

978954291508
Нов