The Мацки

The Мацки

17,99 лв.
С вкл. данък

The Мацки

Автор: Сергей Минаев
Брой страници: 512
Година на издаване: 2009
Корици: меки
Размери: 13х20 см
Тегло: 394 гр

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Момичето на Джеймс Бонд Олга Куриленко се снима в екранизацията на книгата.

Сергей Минаев е най-горещото име в днешната руска литература. Всяка негова книга е абсолютен бестселър. Той има армия от милиони фенове в различни страни (в това число много запалени почитатели и в България). Защото никой досега не е писал така – достъпно, леко, на езика на улицата, но казвайки истината за съвременния начин на живот.

За кратко време новият му роман „The Мацки” стана тотален бестселър в Русия и постигна луда популярност. Светкавично бяха купени правата за филмова екранизация и през август започват снимките на високобюджетната продукция с участието на известния млад актьор Алексей Чадов („Девета рота”, „Война”) и нашумялата украинка – супермоделът Олга Куриленко, която стана „момичето на Бонд” в най-новия филм за агент 007 „Спектър на утехата”. Това е най-очакваният филм в руското кино за 2010 г. Режисьор е младият украинец Алан Бадоев, нашумял с клиповете си на най-големите руски попзвезди.

Главният герой на романа Андрей Миркин е млад московски журналист, който работи като светски наблюдател на лъскаво списание. Животът му е неспирен купон: коктейли, модни клубове, неангажиращ секс, пилеене на служебни пари, манипулиране на околните, маркови дрехи и возила... – всичко, за което може да мечтае един модерен млад мъж. Андрей има връзка едновременно с две момичета, всяко от които си мисли, че е единствената в живота му – нахаканата бизнесдама Лена и манекенката и пиарка Рита. Това не му пречи да сваля всички, които са от женски пол, с красива външност и се движат. Той много добре знае какво иска да чуе от него всяко момиче и номерът му минава безотказно. Един ден на пътя му се появява невинната красавица Катя, в която той вече се влюбва истински.
Но неочаквано добре подреденият му живот се сгромолясва и Андрей се оказва попаднал в мрежа от интриги...

Потопете се в лъскавия свят на елита, където съществителното “любов” се употребява най-често с глагола “правя”. Там стремежът е да те познават и да се познаваш с всички, да си по страниците на светските списания и да живееш по-долче, по-гучи и по-версаче.

9789548308090
Нов