Тайните на "Изгубеният символ"

Тайните на "Изгубеният символ"

12,00 лв.
С вкл. данък

Тайните на "Изгубеният символ"

Автор: Йън Гитинс
Година на издаване: 2010
Брой страници: 192
Корици: меки
Размери: 13х20 см

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Векове наред масонството е обект на многобройни слухове и интриги. От забуления му в тайнство произход до подозрението, че последователите му упражняват огромно влияние върху съвременната политика и икономика, то си остава най-голямото и скандалноизвестно нерелигиозно братство в света, а историите, които се разказват за него, са изключително противоречиви.

В бестселъра „Изгубеният символ” Дан Браун предлага поредната история на конспирацията, според която братята масони са мистични заговорници, които притежават власт и знания, скрити за непосветените. Дали сюжетът на книгата се базира на някакви факти, както твърди авторът й, или е просто художествена измислица?

С „Тайните на „Изгубеният символ” Йън Гитинс се опитва да разкрие истината зад митовете, да разграничи фактите от измислиците и да повдигне завесата над мистериозните ритуали и церемонии на Братството.

Йън Гитинс е писател и журналист на свободна практика. В началото на кариерата си е музикален журналист и работи за Melody Maker и MTV, но в последствие става автор и на гиганти като The Daily Telegraph, The New York Times, The Indipendent и The Gardian.

9789548657020
Нов