Кой ден сме днес? (Туй-Онуй) + 40 карти с игри за календара

21,99 лв.
С вкл. данък

Автор: Мая Бочева - Уики

Вид продукт: Карти

Издателство: ТАТ Криейтив

Година на издаване: 2023 г.

Брой страници: 40 карти

Тегло: 200 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

„Кой ден сме днес?“ е чуден комплект от 40 флаш карти, в които оживяват дните от седмицата под формата на приказни герои, както и понятията „вчера“, „днес“ и „утре“, които са едни от най-сложните за разбиране от децата на възраст от 3 до 7 години. С помощта на въображението, щипка хумор и различни визуализации на концепциите за време, децата ще ги усвоят лесно под формата на забавна игра.

Включени са и карти за „сутрин“, „ден“, „вечер“ и „нощ“. Ще откриете и „закуска“, „обяд“, „следобедна закуска“ и „вечеря“, покрай които децата ще учат и кои са здравословните храни. Ще се запознаете с госпожици Сезонки и месеците, в които се подвизава всяка една от тях.

На гърба на всяка карта има различни игри, в които децата ще могат да рисуват, да пишат и да пресмятат време с помощта на изтриваем маркер, включен в комплекта.

Кога да си мият зъбките? Кога да си лягат да спят? Кога ходят на училище или детска градина? На тези и на още много въпроси децата ще могат да си отговорят чрез многообразните и изящно нарисувани карти от художничката Мая Бочева – Уики. Неин сподвижник в създаването им е приложният психолог Ивилина Иванчева.

ТАТ Криейтив
9786197298246

Информационен лист

Височина
14 см.
Ширина
11 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
200 гр.