Агата Кристи - комплект от 3 книги

Агата Кристи - комплект от 3 книги

26,97 лв.
С вкл. данък

Агата Кристи - комплект от 3 книги

Зло под слънцето
Да се убива е лесно
Трупът в библиотеката

Автор: Агата Кристи
Година на издаване: 2010/2008/2010
Брой страници: 264/256/232
Корици: меки

Не е налично!

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Зло под слънцето

Еркюл Поаро се радва на заслужена почивка в усамотен хотел... до момента, в който една от гостенките - красивата актриса Арлина Стюарт, е убита. Наистина ли кръгът от заподозрени е толкова ограничен, колкото изглежда? Поаро открива, че почти всички гости в хотела са свързани с актрисата. Но кой от тях има достатъчно силен мотив, за да извърши престъпление?

Агата Кристи - ексцентрична, непредсказуема и вечно интригуваща. Също като нея героите й са находчиви, оригинални и популярни по цял свят, а романите й - вечно живи. Днес Агата Кристи е най-известната авторка на криминални романи в света. Нейните осемдесет романа са преведени на над четирийсет езика и са продадени в над два милиарда екземпляра. Емблематичните й герои Еркюл Поаро и госпожица Марпъл й спечелват титлата "Първата дама на криминалния жанр".

Да се убива е лесно

Люк Фицуилям не може да повярва в безумните твърдения на госпожица Пинкертон, че в тихото английско село Уичууд действа сериен убиец. Или в предположението и, че местният лекар ще бъде следващата жертва. Но след няколко часа госпожица Пинкертон е прегазена от кола. Чисто съвпадение? Така мисли Люк до момента, в който разбира за "неочакваната" смърт на доктор Хамбълби.

Трупът в библиотеката

Един от най-известните случаи на госпожица Марпъл!

В библиотеката на провинциално имение е открит труп на млада жена. Убитата е облечена във вечерна рокля. Собственикът на имението полковник Бантри веднага е заподозрян за убийството, но той се кълне, че не е срещал младата жена. Тогава как трупът й се е озовал в дома му? Госпожа Бантри, убедена в невинността на съпруга си, моли Джейн Марпъл да разреши случая и да изчисти семейната чест.

Нов