Орденът на асасините - комплект от 4 книги

Орденът на асасините - комплект от 4 книги

51,96 лв.
С вкл. данък

Орденът на асасините - комплект от 4 книги

Ренесанс - книга 1
Братството - книга 2
Тайният кръстоносен поход - книга 3
Прозрение - книга 4

Автор: Оливър Боудън
Година на издаване: 2010/2011/2011/2012
Брой страници: 328/328/328/336
Корици: меки

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Ренесанс - книга 1

Роман по култовата компютърна игра на "Ubisoft" - "Assassin's Creed II"

"Ще отмъстя на онези, които предадоха семейството ми.
Аз съм Ецио Аудиторе. Аз съм асасин…"


Assassin’s Creed II: Renaissance е култовото продължение на Assassin’s Creed I: Lineage – една от най-продаваните компютърни игри за всички времена. Романизацията на Оливър Боудън ще поведе почитателите на епично пътешествие из мистериозния свят на най-смелите бойци – безпощадните асасини.

Семейството на Ецио Аудиторе е несправедливо обвинено в измяна.
Баща му и братята му са екзекутирани.
Той се зарича да отмъсти...

Но предателите са коварни и безмилостни. Много по-жестоки, отколкото Ецио предполага. За да се подготви за опасната мисия, той става част от мистериозния Орден на асасините. И докато овладява изкуството на безпощадния боец, Ецио попада в лабиринта на ренесансовите политически интриги. А когато поема към Флоренция, за да изчисти опетненото семейно име, младият асасин се озовава във вихъра на могъща конспирация. Епичният му поход за мъст и чест ще бъде дълъг и труден...

За съюзниците си Ецио се превръща в символ на борбата за справедливост.
За враговете си той е смъртоносна заплаха.

Братството - книга 2

Аз съм Ецио Аудиторе да Фиренце. Непобедим съм, защото съм посветен в традицията на асасините...

"Поемам към черното сърце на една корумпирана империя, за да залича моите врагове. Но Рим не е построен за един ден и няма да бъде разрушен от един единствен човек. Аз съм Ецио Аудиторе да Фиренце. Непобедим съм, защото съм посветен в традицията на асасините."

Рим е под властта на коварния род на Борджиите. Някога могъщ, сега градът е в разруха, потънал в кръв, политически интриги и религиозни вражди. Чезаре Борджия, по-подъл и опасен от баща си – Папата, няма да се спре пред нищо, за да покори цяла Италия...
Само един човек може да освободи хората от неговата тирания - Ецио Аудиторе. Но в тази битка той няма да е сам. Зад него ще застане Братството на асасините.

Вторият роман на Оливър Боудън по култовата серия компютърни игри Assassin’s Creed ни отвежда на епично пътешествие из мистериозния свят на най-смелите бойци – безпощадните асасини.
Assassin’s Creed: Brotherhood е един от най-значимите и дългоочаквани проекти за 2010 г. и е носител на наградата „Най-добра екшън игра“.

Тайният кръстоносен поход - книга 3

Романът по култовата компютърна игра Assassin’s Creed

Неразказаната история на Алтаир – Върховния учител асасин

Бащата на Марко Поло – Николо, най-накрая разкрива тайната, която е пазил цял живот – историята на Алтаир, един от най-впечатляващите членове на Братството на асасините.
Той винаги се е подчинявал на правилата на Братството. Но в един ден нарушава трите най-важни сред тях и статутът му на Върховен учител е отнет. За да го заслужи отново, Алтаир се отправя на непосилна мисия. Тя го отвежда в Светите земи и го изправя срещу деветима свирепи врагове. Най-коварният от тях е Робер дьо Сабле – водачът на тамплиерите. Докато опитва да докаже всеотдайността си, Алтаир разбира истинската същност на Ордена на асасините.
История, белязана от дългата борба срещу заговора на тамплиерите, от трагедията на едно семейство и жестокото предателство на стар приятел...
Разказ за едно пътуване, което ще промени хода на историята.

Третият роман на Оливър Боудън, базиран на култовата серия компютърни игри Assassin’s Creed, отново ни отвежда на епично пътешествие из мистериозния свят на най-смелите бойци – безпощадните асасини. В „Тайният кръстоносен поход” историята на Алтаир – един от основните персонажи в поредицата, е разказана за пръв път. Авторът успява забележително добре да пресъздаде динамиката и интензивността на действието. Той представя една убедителна картина на нравите, начина на живот и несигурността на епохата. Боудън умело доразвива историята отвъд компютърната игра и я използва като начална точка на едно наистина вълнуващо приключение...

Assassin’s Creed е една от най-известните компютърни игри в света, спечелила многобройни награди. Първата й част Assassin’s Creed I се превръща в една от най-продаваните игри на всички времена. В края на 2009 г. се появява и Assassin’s Creed II, която спечелва както одобрението на критиците, така и любовта на феновете.

Прозрение - книга 4

Романът по култовата компютърна игра Assassin’s Creed

За Ецио е настъпил моментът за решаваща битка...

"Когато започнах тази борба, не очаквах, че ще я водя цял живот. Но скоро открих, че ще продължи много по-дълго. Истината, търсена и от асасините преди мен, все още е скрита, а враговете им все още дишат, така че моята мисия продължава. Няма да спра, докато тя не бъде разкрита и тайната на моя ментор не се разбули. Моята орис повелява да загина, преди отговорите да бъдат открити, но един асасин не приема заповеди от никого ... " - Ецио Аудиторе да Фиренце

Свят на мистицизъм, машинации и убийства. В него могъщите и влиятелните са готови на всичко, за да защитят своето господство. В него бунтът се заражда в най-тъмните улички и мрачни алеи. В него този, който има властта да убива, има и силата да променя света.

Какво ти остава да постигнеш, когато си спечелил всичките си битки и си победил враговете си?

За да получи отговорите на най-важните въпроси, Ецио тръгва по стъпките на Алтаир – Върховния учител асасин. Следвайки неговия път, той попада в Константинопол, сърцето на Османската империя, където нарастващата армия на тамплиерите заплашва да дестабилизира региона. За Ецио е настъпил моментът за решаваща битка...

Нов