Вещиците - комплект от 4 книги

Вещиците - комплект от 4 книги

70,01 лв.
С вкл. данък

Вещиците - комплект от 4 книги

Вещиците: Полунощ - книга 1
Вещиците: Полунощ - книга 2
Вещиците: Лашър - книга 3
Вещиците: Талтош - книга 4

Продуктът не е наличен!

Автор: Ан Райс
Година на издаване: 2008/2008/2009/2009
Бройс траници: 720/628/728/592
Корици: меки

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Вещиците: Полунощ - книга 1

Първата книга от "Вещиците: Полунощ" ни запознава със семейство Мейфеър - потомствени вещици от Ню Орлиънс, които дължат властта и богатството си на мистериозен мъж.

През столетията тайнствените сили на Лашър са увеличили парите и влиянието на Мейфеър неимоверно, но на висока цена. Това, което се случва зад вратите на имението, е обект на интерес от страна на Таламаска - организация, посветена на изучаването на всичко свръхестествено. Досието на вещиците Мейфеър, което те съставят, е най-пълната история на семейството. Тази история ще ви запознае със Сузан, Дебора, Шарлот, Мери Бет, Жулиен и най-силната от всички - Роуан, която е призвана да осъществи съглашението.

Ан Райс е автор на готически и религиозни книги, от които е продала над сто милиона копия по цял свят. По книгите "Интервю с вампир" и "Кралицата на прокълнатите" са заснети два филма, а The Fiest of All Saints става основа на минисериал.

Вещиците: Полунощ - книга 2

И една тайна, по-страшна и вълнуваща дори от топлината на домашното огнище и енигматичната атмосфера на старото имение на Първа улица. И колкото по-дълго остава в града, толкова повече нараства изкушението да разбере всичко за тайнствения тъмнокос мъж, забелязван от мнозина в градината. Мъжът, който е свързан със семейство Мейфеър от самото начало на родовата им история и чието име не бива да се споменава. Но дали тази пагубна страст ще се окаже по-силна от предупрежденията и от любовта?

Вещиците: Лашър - книга 3

тората книга от поредицата за вещиците Мейфеър разплита много от мистериите в загадъчното семейство от Ню Орлиънс. Ужасът, разиграл се на Коледа в къщата на Първа улица, и изчезването на Роуан Мейфеър слагат началото на поредица потресаващи събития и неочаквани обрати. Фактите, споменати в досието на Таламаска, тук се превръщат в пространни истории, в които много от тайните на миналото ще бъдат разбулени. Нищо не е приключило и истинската битка тепърва предстои. Кой е Лашър и как може да бъде победен, ще се завърне ли Роуан при Майкъл, коя е следващата силна вещица в рода, какво се случва в тайнствената организация Таламаска... Ан Райс за пореден път ще ни потопи в неповторимата атмосфера на своя свят, от който, както винаги, ще ни е трудно да се откъснем.

Вещиците: Талтош - книга 4

Третата книга от поредицата за рода Мейфеър разкрива мистериозната връзка на династията със свещената земя на Гластънбъри, където се ражда още една легенда - историята на необикновена раса същества, живели в мир. Народ на изгубената земя, който поддържа веригата на паметта чрез тайнствено ритуално припомняне, оставил след себе си мистериозни артефакти, доказващи неговото съществуване. Кои са талтошите и защо са изчезнали от лицето на земята? Кой е свети Ашлар и как неговата съдба се преплита с рода Мейфеър, който носи в кръвта си зловеща жилка, отговорна за вещерските им дарби и за раждането на чудовищни отрочета? Каква ще се окаже ролята на наследницата на Мейфеър - Мона? Омагьосващ и хипнотичен свят, който само въображението на Ан Райс може да сътвори...

Нов