Трилогията "Петдесет нюанса"

Трилогията "Петдесет нюанса"

50,97 лв.
С вкл. данък

Трилогията "Петдесет нюанса"

Комплект от 3 книги на една от най-успешните поредици издавани в света през последните няколко години. Специална акция подходяща за подаръци и ценители.

Автор: Е. Л. Джеймс
Година на издаване: 2012
Брой страници: 496/512/704
Корици: меки

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Цялата трилогия на специална намалена цена!

 

Петдесет нюанса сиво:

Книгата, която прелъсти целия свят!
Защо жените харесват толкова „Петдесет нюанса сиво”?
Защото е написана с думите, които мъжете забравят да казват, а жените искат да чуват.

Когато студентката по литература Анастейжа Стийл отива да вземе интервю от успелия предприемач Крисчън Грей, тя е силно привлечена – този мъж, този поглед! - но и смутена от властното му присъствие. Неопитната Ана е стъписана, когато осъзнава, че желае точно този мъж. А предупреждението му да стои далече от него я кара да го желае още по-силно.
Когато обаче разбира за ексцентричните му еротични предпочитания, тя се колебае – независимо от успеха и чара си, Грей е мъж, измъчван от собствени демони и всепоглъщаща нужда от контрол. Безсилни да устоят на привличането, двамата се впускат в страстна и дръзка афера. Ана ще навлезе в неизследваната територия на собствените си желания, но ще може ли да се подчини на фантазиите на Грей? И ако го направи, ще продължи ли да обича онова, което ще открие?

"Освобождаваща и пристрастяваща, трилогията „Петдесет нюанса сиво” ще ви обсеби, ще ви притежава и ще остане с вас завинаги!" - Гардиън

Петдесет нюанса по-тъмно:

Книга втора от трилогията „Петдесет нюанса".
"Петдесет нюанса" разбива всички рекорди! Трилогията достигна 30 млн. тираж по света – една от най-бързо продаваните поредици, като остави зад себе си романите на Дан Браун и Джоан К. Роулинг.

Изплашена от ексцентричните сексуални наклонности и мрачни тайни на Крисчън, Анастейжа скъсва с него, за да започне нова кариера в американско издателство. Но копнежът продължава да владее всяка нейна мисъл и когато той й предлага нов договор, тя не може да му устои. Страстната им връзка отново се разпалва. Скоро Ана научава за изтерзаното минало на своя наранен, напрегнат и властен господин Петдесет нюанса повече, отколкото е смятала за възможно. Докато Крисчън се бори с вътрешните си демони, Ана трябва да се изправи пред гнева и завистта на жените, с които той е бил преди, и да вземе най-важното решение в живота си. Решение, което може да вземе единствено сама...

"Книга за жените, които не се страхуват да изказват на глас копнежите си!" - Нюзуик

"Забранявана и отричана, но неизменно обичана, трилогията „Петдесет нюанса” е попкултурен феномен, който завладя света!" - Ню Йорк Таймс

„Напълно съм изумена от успеха на моите книги!“ - Е. Л. Джеймс

Петдесет нюанса освободени:

Книга трета от трилогията „Петдесет нюанса".
Когато неопитната Анастейжа Стийл среща властния и поразителен Крисчън Грей, между тях пламва чувствен романс, който ще преобърне живота им. Шокирана, заинтригувана и накрая отблъсната от странните му еротични наклонности, Ана настоява за по-дълбоко обвързване. Решен да я задържи, Крисчън се съгласява.
Сега двамата имат всичко – любов, страст, интимност, богатство и целия живот пред себе си. Но Ана знае, че няма да е лесно да обича своя господин Петдесет нюанса, а връзката им ще ги изправи пред предзвикателства, за които не са подозирали. Ще се наложи Ана да свикне с разточителния стил на живот на Крисчън, без да пожертва своята индивидуалност. А Крисчън ще трябва да преодолее нуждата си от контрол и да пребори демоните от мъчителното си минало.
И когато изглежда, че двамата заедно ще преодолеят всички пречки, лошият късмет, злобата и съдбата ще се обединят, за да сбъднат най-дълбоките страхове на Ана.

"Кулминация на най-горещата трилогия на десетилетието!" - Ню Йорк Таймс

Нов