Храненето като лечение

Храненето като лечение

15,00 лв.
С вкл. данък

Храненето като лечение

Автор: Шиам Сингха
Година на издаване: 2014
Брой страници: 312
Корици: меки
Размери: 14х22 см
  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Анотация:

Ако Квинтилиан е казал: „Живея не за да ям, а ям, за да живея“, енциклопедистът в областта на здравето от природата Сингха казва:„Ям така, че да съм здрав!“

„Храненето като лечение“ е за всеки, който разбира първостепенното влияние на храната върху здравето ни.

 

Ще откриете как да:

• се храните така, че да няма риск за вашето здраве;
• откриете благотворното влияние на медитацията и аюрведа;
• изпробвате 32 разнообразни диети.

Освен това ще се запознаете с различни:

• често срещани болести и неразположения и лечението им;
• храни и лечебното им въздействие.

За автора:

Шиам Сингха е изучавал остеопатия в Лондон, преди да получи квалификация като лекар по акупунктура в Хонконг и Тайван. При завръщането си в Лондон поставя началото на Британската школа по акупунктура. Живял и учил сред монасите в пустинята Гоби, където развива основните си идеи за лечебното хранене.

9786191524549
Нов