• Нов
  • Нов

СПА бутик за красота у дома

35,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Десислава Пеева

Издателство: Колхида

Година на издаване: 2021 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 152

Тегло: 360 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

В съвременния свят жените страдаме от десетки козметични проблеми като суха или мазна кожа, преждевременни бръчки, петна, акне, псориазис, екземи, наднормени килограми и целулит, стрии, отпусната кожа, изтощена и капеща коса и т.н.

А знаете ли, че зад всички тези козметични проблеми си има причини?

А знаете ли, че има простички тайни, които биха ви помогнали да се справите с тях, БЕЗ да посещавате скъпи козметични салони, спа и фитнес центрове и БЕЗ да купувате десетки и стотици козметични конвенционални продукти като почистващи гелове, кремове, серуми, душ гелове, скрабове, ексфолианти, шампоани, балсами, маски за лице и коса. Има и полезни и нискобюджетни начини да изглеждате прекрасно БЕЗ да купувате редица токсични гримове като фон дъо тен, пудра, коректор, бронзант, контур, палитри със сенки, спирали и червила за да прикривате несъвършенствата?

Като човек, който години наред се бореше с лоша кожа (тежка форма на акне, с черни и бели точки, бързо омазняване), отпусната кожа и целулит (въпреки че бях слаба) и изпробвала безброй много марки козметика, хранителни добавки и терапии за хиляди, аз знам колко е неприятно да се срамуваш от външния си вид. Затова написах тази книга, която да ви помогне да постигнете целите си относно вътрешната и външна красота БЕЗ да харчите цяло състояние!

Колхида
9789546722782

Информационен лист

Височина
20 см.
Ширина
13 см.
Дебелина
1,5 см.
Тегло
360 гр.