Вход за съществуващ акаунт Влезте в акаунта си
Нулиране на парола
Нов акаунт-регистрация
500 ястия с риба и морски дарове
500 ястия с риба и морски дарове
Автор: Джудит Фъртиг
Година на издаване: 2018
Брой страници: 288
Корици: твърди
Сигурност на личните данни на физически лица
Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.
Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок
500 ястия с риба и морски дарове е вълнуваща колекция от рецепти с разнообразни морски продукти – от маятико (сериола) до сарсуела. Няма значение какво искате да приготвите – гарнитура, основно ястие, обяд или коктейл – тук ще откриете за всякакви случаи. Книгата предлага голямо разнообразие от рецепти с риба и морски дарове – от класическите печени филета до вдъхновените от азиатската кухня къри и супи.
Във въведението ще откриете съвети как да включите рибата в балансирания режим на хранене, както и насоки кога и къде да купувате риба.
Рецептите включват класически ястия от цял свят, включително здравословни ястия с ориз от Югоизточна Азия, класически френски рецепти и любими семейни предложения.
500 рецепти със сладководна и морска риба, раци, миди и други морски дарове – това е единствената книга от която някога ще имате нужда.
Рецептите включват:
- сашими
- лесно суши
- завити тайландски сандвичи с морски дарове и зеленчуци
- яхния с бели миди
- бързо запържени калмари
- скариди с кокос и сладко-пикантен сос
- печени миди Сен Жак в черупка
- печени бейби октоподи в шери марината
Джудит Фъртиг се е обучавала в „Ла Варен” в Париж и в „Кордон Бльо” в Лондон, а днес е кулинарен автор и живее в Канзас Сити в САЩ. Нейни статии са отпечатвани по цял свят в Лондон Съндей Таймс, Канзас Сити Стар, Ню Йорк Таймс Синдикейт и в Сан Франсиско Кроникъл, както и в редица авторитетни списания. Джудит Фъртиг е автор на кулинарни книги, инструктор и стилист на храна.