• Нов
  • Нов

Науката в кулинарията. Отговорите на въпроси, които разкриват тайните в готвенето

48,70 лв.
С вкл. данък

Автор: Стюарт Фаримонд

Издателство: Бетера Букс

Година на издаване: 2022 г.

Издание: твърди корици

Брой страници: 256

Тегло: 1311 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Хранителният учен д-р Стюарт Фаримонд отговаря на всички ежедневни въпроси свързани с готвенето, като ви предоставя научното ноу-хау, за да подобрите кулинарните си умения.

9786199214626

Информационен лист

Височина
26,2 см.
Ширина
22 см.
Дебелина
5 см.
Тегло
1311 гр.