• Нов
  • Нов

Елда - суперхраната на бъдещето

5,90 лв.
С вкл. данък

Автор: Борислава Илиева

Издателство: Колхида

Година на издаване: 2011 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 68

Тегло: 90 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

В Индия я наричат "черен ориз", другаде е известна като "черна пшеница", а в Русия - "матушка". У нас е позната като "гречка". Както и да я наричаме, елдата си е спечелила названието на пръв помощник в борбата срещу стреса, наднорменото тегло, анемията, за регулиране на нивата на холоестерола, дори при кръвоизливи. И това не е всичко - елдата е изключително богата на флавоноиди, които забавят процесите на стареене. Не е за пренебрегване и съдържанието в нея на витамини и минерали, които доказано подхранват косата, кожата и ноктите.

Как да я приготвяте? Вариантите са много. Тя може да присъства на трапезата и за закуска, и за обяд, и за вечеря. Може да бъде супа, основно ястие, или десерт, може да е солено или сладко блюдо... С брашното от елда може да си направите палачинки или да го смесите с други типове брашно в любими солени печива...

Не пропускайте шанса да научите всичко за нея от тази книга.

Колхида
9789546721525

Информационен лист

Височина
20 см.
Ширина
14 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
90 гр.