Вход за съществуващ акаунт Влезте в акаунта си
Нулиране на парола
Нов акаунт-регистрация
Кулинарна енциклопедия
Кулинарна енциклопедия
Издател: Хермес
Година на издаване: 2010
Брой страници: 480
Корици: твърди
Размери: 23.5х18.5 см
Тегло: 1330 грама
Временно не е на склад!
Сигурност на личните данни на физически лица
Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.
Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок
Книгата представя изключително разнообразие от рецепти за ценителите на добрата кухня.
В нея ще откриете:
• 12 богато илюстровани раздела, които съдържат 700 рецепти от европейската кухня и подбрани специалитети от цял свят
• Голямо разнообразие от традиционни гозби за всеки ден и кулинарни специалитети за тържествени случаи
• Бързи и лесни ястия, с които ще очаровате вашето семейство и гости • Начини да разнообразите всекидневното си меню и да се насладите на нови вкусови усещания
• Оригинални идеи за аранжиране на салати, месни и рибни ястия, десерти