28 дневна програма за спиране на цигарите чрез хипноза

28 дневна програма за спиране на цигарите чрез хипноза

17,99 лв.
С вкл. данък

28 дневна програма за спиране на цигарите чрез хипноза

Как да спрем цигарите трайно и без да страдаме?

CD Диск

Автор: Ирина Ставрева 

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Хипнотерапията е одобрен метод за спиране на цигарите. Най-вероятно сами сте се убедили, че никотиновите лепенки и дъвки не дават нужния траен резултат. Причината за това е, че съзнанието ви отказва да се ангажира истински със задачата. Хипнотерапията работи на по-дълбоко ниво, отколкото обикновеното консултиране и успява истински да ви мобилизира да се преборите с навика.


Професионалният хипнотерапевт и психотерапевт Ирина Ставрева е разработила програма на базата на дългогодишна успешна практика в повлияване на спиране на цигарите чрез хипноза. Тя напомня, че хипнозата не е магическо решение, защото няма как незабавно да се откажете от дългогодишния вреден навик. Неусетно обаче ще започнете да променяте нагласата си, за да преодолеете умствените пречки, които са ви възпирали да се справите сами. Направлявани ежедневно от сеансите на диска, вие ще освободите съзнанието си, за да се освободите от цигарите с лекота!

Ирина Ставрева е завършила Националният колеж по хипноза и психотерапия в Лондон и е квалифициран психотерапевт. Тя може да ви насочи към вашите собствени нива на успех във всяка желана от вас област. Може да ви даде силата, от която имате нужда, за да направите живота си такъв, какъвто искате той да бъде.

Нов