Революция на връзките. Как да изграждаме хармонични взаимоотношения във всяка една област на живота

27,50 лв.
С вкл. данък

Автор: Клое Маданес

Издателство: Adviza

Година на издаване: 2023 г.

Издание: меки корици 

Брой страници: 256

Тегло: 200 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Как да изграждаме хармонични взаимоотношения във всяка една област на живота.

Всички ние мечтаем за "перфектната връзка". Такава обаче не съществува. Връзките по дефиниция са нещо сложно. И именно в това как се справяме с трудностите се крие разликата между връзка, изпълнена със страст, дълбочина, стремеж към развитие и радост и такава, която е потънала в негативни емоции като гняв, вина и скука.

Успешната връзка - независимо дали с партньор, дете, приятел или роднина - е един от най-големите дарове на живота и няма причина да се съгласяваме на нещо по-малко от това. Когато се появят проблемите и конфликтите, не бива да посягаме към лесното решение - подмяна на връзката с нова, сякаш сме в магазина и връщаме коледния си подарък, надявайки се в замяна да получим нещо, което желаем повече. Вярвам, че повечето проблемни връзки могат да бъдат превърнати в такива, които носят удовлетворение.

Вероятността просто да влезем в една страхотна и дългосрочна връзка е също толкова голяма, колкото и да намерим златна монета на улицата. Добрите връзки изискват усилия и всички ние сме способни да създаваме дългосрочни, удовлетворяващи и пълни с радост взаимоотношения.

- Из книгата

Повече от три десетилетия, д-р Клое Маданес е считана за един от най-значимите психотерапевти в света. Един от основателите на течението Стратегическа семейна терапия. Преподавала на повече от 100 хиляди студенти, автор на 9 книги, д-р Маданес е водещ учен и терапевт с изключителен опит в областта на семейната терапия, на взаимоотношенията в двойката и защитата на правата на децата.

9786199156803

Информационен лист

Височина
22,8 см.
Ширина
15,3 см.
Дебелина
1 см.
Тегло
200 гр.