Тайните сигнали на общуването

19,95 лв.
С вкл. данък

Автор: Ванеса ван Едуардс

Издателство: Хермес

Година на издаване: 2023 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 400

Тегло: 360 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Случвало ли ви се е да имате страхотна идея, но никой да не я разбира или да не иска да я чуе? Хрумвало ли ви е, че най-вероятно това се дължи на факта, че не отправяте правилните сигнали и пропускате обратните невербални реакции? Знаете ли, че сигналите на общуването могат да бъдат използвани, за да се предвиждат дори резултатите от избори и съдебни процеси? Представете си само какво бихте могли да постигнете, ако ги овладеете и започнете да ги прилагате в ежедневието си.

От този полезен практически наръчник ще се научите да изпращате правилните вербални, невербални, гласови и визуални сигнали, за да привличате внимание и да зачитат мнението ви. Освен това ще разберете как да тълкувате множеството сигнали, които получавате, за да прецените на кого да се доверите и да планирате умело следващия си ход.

Въоръжени със знанията как да звучите по-убедително при личен контакт, по телефона или имейла, как да вдъхвате респект и как да разпознавате скритите емоции, вие ще комуникирате по-автентично и уверено. Всичко това ще ви помогне не само да реализирате целите си, но и да изграждате пълноценни отношения в личен и професионален план.

9789542622789

Информационен лист

Височина
20 см.
Ширина
13 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
360 гр.