• Нов
  • Нов

Митът за нормалното. Травмата, болестта и изцелението в една токсична култура

28,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Габор Мате, Даниел Мате

Издателство: Кибеа

Година на издаване: 2022 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 616

Тегло: 700 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

От забележителния автор на  „Когато тялото казва НЕ“  и  „Разпилян ум“ : фундаментално изследване на причините за заболяванията, дръзка критика на обществото и път към здравето и изцелението

С над 40-годишния си клиничен опит Мате стига до извода, че преобладаващото разбиране за „нормално“ е фалшиво и пренебрегва ефектите на травмата, стреса и ежедневното напрежение върху тялото, ума и здравето. Въпреки високата си експертност и технологичен напредък западната медицина често не съумява да лекува човека като цяло, като пренебрегва натоварването върху тялото, имунната система и емоционалния баланс от страна на днешната култура.

Мате се залавя с нелеката задача да развенчае общоприетите митове за причините за заболяванията, разкривайки връзките между индивидуалните страдания и упадъка на здравото общество, като същевременно предлага състрадателни напътствия за здраве и изцеление.

Написана в съавторство със сина му Даниел, „Митът за нормалното: Травмата, болестта и изцелението в една токсична култура“ е най-амбициозният и значим труд на д-р Мате.

9789544749637

Информационен лист

Височина
21 см.
Ширина
14 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
700 гр.