101 наистина важни неща, които знаем, но непрекъснато забравяме

101 наистина важни неща, които знаем, но непрекъснато забравяме

18,00 лв.
С вкл. данък

101 наистина важни неща, които знаем, но непрекъснато забравяме

Автор: Ърни Зелински
Година на издаване: 2011
Брой страници: 360
Корици: меки
Размери: 13х20 см

 

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Как да направите живота си по-приятен ден след ден, година след година

И в тази книга Зелински остава верен на себе си и по непосредствен и нестандартен начин изпраща своето послание: човек може да направи живота си по-смислен и по-щастлив, независимо от обстоятелствата и възрастта.

Всички знаем как историята има навика да се повтаря, всички преминаваме през изпитания и бури, но невинаги си вземаме поука и затова правим все същите грешки. Книгата на Зелински се фокусира върху много от житейските уроци, които сме научили, но непрекъснато забравяме. Нейният прочит ни помага да разберем кои са важните принципи в живота и как да ги прилагаме, за да не ги научаваме по трудния начин.


Освен че припомня много неща, които непременно трябва да преоткрием, книгата обогатява и заразява с вдъхновение, мотивира и събужда стремежа да следваме мечтата за пълноценен живот.

Ърни Зелински е авторитет по въпросите на ранното пенсиониране и самостоятелното предприемачество. Сред последните му книги са „Истински успех без истинска работа“, бестселърът „Как да се пенсионираме свободни, диви и щастливи“ (продадена в над 77 000 екземпляра и публикувана на седем езика), както и международният бестселър „Колко е хубаво да не работиш“ (продадена в над 210 000 екземпляра и публикувана на седемнадесет езика).

9789544745196
Нов