Биология и здравно образование за 11. клас ПП, Модул 2

18,90 лв.
С вкл. данък

Автор: Владимир Овчаров, Камелия Йотовска, Мариана Христова

Издателство: Клет България

Година на издаване: 2021 г.

Издание: меки корици 

Брой страници: 224

Тегло: 460 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Учебното съдържание надгражда знанията, уменията и отношенията, формирани в през първи гимназиален етап. Частта за 11. клас включва съдържание, отнасящо се до многоклетъчния организъм като структурна и функционална единица на живата материя (мезосистема). Темите в учебника имат подчертано съвременно научно звучене. Те са свързани със знанията за многоклетъчния организъм като самостоятелна жива система, разработването на основни методи за изследване и прилагане на знанията за многоклетъчния организъм като цялостна система за развитие на биологичните, икономическите и социалните науки и практики. Във всяка тема са предложени различни рубрики, съдържащи интересна и актуална информация, придружена с въпроси за анализ.

В упражненията са разработени разнообразни по вид познавателни, изследователски, оценъчни и практически задачи. В края на подразделите са предложени въпроси и задачи за самооценка на знанията, които се прилагат в различни ситуации. Темите за проекти предполагат проучване на информация от различни източници самостоятелно или в екип и планиране на различни дейности, обсъждания и дискусии по ключови моменти от тях. Учебникът съдържа и идеи да лабораторна работа и други практически дейности за прилагане на практика на придобитите знания и формиране на различни умения.

Учебната система по Биология и здравно образование за 11. клас Профилирана подготовка на издателство „Клет България“ включва:

  • Модул 1: Клетката - елементарна биологична система 
  • Модул 2: Многоклетъчна организация на биологичните системи

Изданието е актуално за новата учебна програма 2023/2024 г.

Продуктите, включени в учебния комплект, се продават отделно.

9789543446391

Информационен лист

Височина
26,5 см.
Ширина
21,5 см.
Дебелина
1 см.
Тегло
460 гр.