Подготовка по Биология и Здравно образование за зрелостници и кандидат-студенти.

30,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Иса Хаджиали, Теодора Коларова

Издателство: Педагог 6

Година на издаване: 2023 г.

Издание: меки корици 

Брой страници: 192

Тегло: 200 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

„Подготовка по Биология и Здравно образование за зрелостници и кандидат-студенти. Задачи и примерни тестове за отлични резултати: Модул 2“ е книга, създадена, за да задоволи необходимостта от информационно осигуряване на всички елементи на профилираната подготовка по биология и здравно образование. Тя е логично продължение на изданието  „Модул 2. Многоклетъчна организация на биологичните системи“  на издателство „Педагог 6“.

Структурирана е в две части: I. Тъкани, органи и системи и II. Жизнени свойства и поведение, които съдържателно са построени по общ алгоритъм:

  • кратък обобщен текст и съответстващи изображения, таблици, схеми, фигури и др. за структури, процеси и жизнени свойства при животните и човека. Включеният текст за структурата на органите и системите в човешкото тяло, както и за жизнените свойства, осигурява необходимата информационна връзка между усвоеното по биология и здравно образование в 8. и 10. клас и е база за надграждането на съдържанието по учебната програма в Модул 2. Текстът е и добра основа за извеждане на идеи и формулиране на теми за учебна програма за Избираем модул по профилиращ учебен предмет биология и здравно образование;
  • задачи за упражнение, които осигуряват технологично подготовката за ДЗИ и кандидатстудентски изпит по биология във висшите училища;
  • заключителни тестове към двете части.

Книгата изцяло е съобразена с учебно-изпитната програма за ДЗИ по биология и здравно образование на МОН и програмите за кандидатстудентски конкурсни изпити по биология за специалностите медицина, ветеринарна медицина, дентална медицина, фармация и биология.

Изданието е актуално за новата учебна програма 2023/2024 г.

9789543243112

Информационен лист

Височина
23 см.
Ширина
15 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
200 гр.