Атлас по география и икономика за 10. клас: География на България + онлайн тестове + аудиоинформация. Учебна програма 2023/2024

8,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Георги Кънев, Мимоза Контева, Петър Стоянов, Румен Пенин

Издателство: Атласи

Година на издаване: 2019 г.

Издание: меки корици 

Брой страници: 48

Тегло: 210 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Атласът по География и икономика за 10. клас ще ви помогне при изучаване географското положение, природната среда и нейните компоненти, населението, селищата, административното деление, стопанството и районите за планиране в България.

Съставен е в съответствие с изискванията на новата учебна програма по География и икономика за 10. клас за учебната 2019-2020 г. и е съвместим с учебниците по  География и икономика за 10. клас  на издателство „Булвест-2000“ и  География и икономика за 10. клас  на издателство „Анубис“. В атласа ще откриете специфичен матричен баркод (QR код), с който имате бърз и лесен достъп до допълнителна аудиоинформация по някои от темите.

Достъпът до учебното онлайн помагало става с код, който е отпечатан върху скреч карта, приложена към атласа. На гърба на картата има указания за активиране на кода. Онлайн тестовете са по теми от новата учебна програма по География и икономика за 10. клас. Подходящи са както за работа в клас, така и за самоподготовка. Усвояването и проверката на знанията става лесно, забавно и успешно. Помагалото съдържа също указания за работа и система за оценяване. Резултатите могат да служат за самоконтрол от ученика и контрол от страна на учители и родители.

 

!!! Кодът може да се използва само веднъж!!!

Изданието е актуално за новата учебна програма 2023/2024 г.

9786192380809