Тренировъчни тестове по математика за 6. клас за външно оценяване и прием в гимназия.Учебна програма 2023/2024

13,90 лв.
С вкл. данък

Автор: Биляна Никифорова, Златина Митева, Слави Кадиев

Издателство: БГ Учебник

Клас:  6. клас

Година на издаване: 2023 г.

Издание: меки корици 

Брой страници: 148

Тегло: 500 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Настоящото помагало е предназначено за ранна подготовка на шестокласниците за националното външно оценяване по математика в края на 7. клас.

Съдържа 12 теста, структурата на които е съобразена с формата на НВО. Всеки тест включва 23 задачи, които са разделени в две части. Първата част съдържа 18 задачи с избираем отговор и 2 задачи с кратък свободен отговор, а втората част – 3 задачи с разширен свободен отговор.

Помагалото може да се използва за целогодишна работа. Първият тест е преговорен и обхваща учебното съдържание по математика от 5. клас, а последните два теста са обобщителни и включват целия учебен материал от 6. клас. Останалите тестове са текущи. Тематиката в тях постепенно се разширява с основните теми от учебната програма по математика за 6. клас. Във всеки текущ тест акцентът е върху новото учебно съдържание, което е описано в началото на теста, но са включени и задачи от вече изучен материал. Част от предложените задачи са с практико-приложен характер.

Към всеки тест има лист за записване на отговорите, ключ с верните отговори на всички задачи и подробни решения с критерии за оценяване на задачите от втората част.

Изданието е актуално за новата учебна програма 2023/2024 г.

Информационен лист

Височина
30 см.
Ширина
20 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
500 гр.