• Нов
  • Нов

Къде ли да изхвърля това?

32,99 лв.
С вкл. данък

Възраст: 4+

Автор: Мая Бочева - Уики

Издателство: Скорпио

Година на издаване: 2020 г.

Издание: твърди корици

Брой страници: 44

Тегло: 570 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Здравей! Познаваш ли Любка Любопиткова?

Съвсем скоро, даже - вчера - Любка бе в приказния свят на книгата: "Туй-Онуй".

Там тя помогна на едни чудно хубави цветя, като им оправи настроението, защото понякога и най-веселите цветя могат да бъдат... кисели.

Но сега на Любка ѝ предстои да открие нещо много важно - от къде идва този странен кисел дъжд, който разваля настроението на всички!

А кой съм аз ли? Май и ти си малък любопитковец и обичаш да задаваш много въпроси - точно, като Любка.

Аз съм Еко БОБи Пеко и съм добър приятел на едни герои с които тепърва ще се запознаеш! (също така съм консерва от Боб, да... затова се казвам - БОБи :) и се появявам навсякъде, където има и игра.

О, ами забравих да ти кажа - в тази приказка е пълно със забавни игри! Хайде да потеглим на пътешествието из страничките ѝ!

 

Така започва второто приключение от трилогията "Защо си тръгнаха пчеличките?". В книгата децата ще потеглят на пътешествие в приказния свят "Туй-Онуй" заедно с Любка и Мъдрян, които попадат там чрез вълшебна стара книга.

Както всяко пътуване така и това ще ги научи на нови неща. Ще открият колко е важно да се грижим, за природата около нас. Ще разберат от феята Цветка как се отглеждат плодове и зеленчуци така, че те сами да се пазят едни други от вредители. Ще забъркат природна отвара с която да лекуваме посивите, ако са пострадали. Накрая децата ще излязат истински градинари благодарение на най-милите съветници от фондация "Заедно", които помогнаха с добри идеи, рецепти и съвети за отглеждане на устойчива градина.

ТАТ Криейтив
9786197298147

Информационен лист

Височина
25 см.
Ширина
25 см.
Дебелина
1,8 см.
Тегло
570 гр.