• Нов
  • Нов

Образователни карти Carrot: Превозни средства

43,00 лв.
С вкл. данък

Възраст: 3+

Автор: Крум Крумов, Симона Крумова

Издателство: Carrot

Година на издаване: 2021 г.

Издание: картонени корици 

Брой страници: 72  карти

Тегло: 590 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Комплектът включва 72 карти с изображения на превозни средства от едната страна и текст, представящ машината отзад. Освен това, комплектът съдържа легенда с мини изображения, както и удобна торбичка за съхранение. Превозните средства са цветово групирани на въздушни, съхопътни и водни.

Децата възприемат света около себе си чрез своите сетива. Когато имат възможността да докоснат и видят качествено, красиво изображение, те изграждат визуалната си култура. Текстовете на гърба на картите са внимателно и професионално поднесени от специалисти, така че да допълнят и оформят връзка между визуално и слухово възприятие на информацията.

Легендата с имена превръща работата с материала в забавна изследователска игра, която развива умения като наблюдателност и визуална памет. Картите са подходящи при малки деца за развиване на говорните умения, изграждане на речников запас, подтикват към диалог между детето и възрастния, към задаване на въпроси. Много логопеди, психолози, педагози – в ясли, детски градини и начални училища, се довериха на продукта и го използват в работата си.

Съветваме родителите, които работят с картите вкъщи, да не оставят малките деца без надзор с материала – това не е играчка. За да бъде максимално ефикасна, приятна и ползотворна работата, е нужно да тече диалог, да има работен процес, в който родителят или специалистът да участва активно.

Carrot
9786197460117

Информационен лист

Височина
26 см.
Ширина
19 см.
Дебелина
8 см.
Тегло
590 гр.