• Нов
  • Нов

Карти на съдбата + 50 специални карти

40,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Венета Райкова

Издателство: Престиж буукс

Година на издаване: 2023 г.

Издание: меки  корици 

Брой страници: 64

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Всеки човек има своя съдба, която сам е избрал още преди да се роди. Как да разберете къде ви води съдбата и в каква посока да поемете, когато сте на кръстопът или се колебаете в дадена ситуация? На помощ идват „Карти на съдбата“.

Символите на тези 50 карти вече сте ги виждали на кориците на моите книги и като послания в сюжета им. Познавате ги, писала съм много за тях. Не ви трябва специална подготовка и обучение, за да ги нaкарате да ви служат. Изтеглете карта. Прочетете отговора, който е на картата, а в книжката, която се намира в кутията, е и пълното послание.

Благодарение на картите на съдбата вие ще сте гадателят, който получава нужната му информация, защото вече имате необходимия инструмент в ръцете си.

„Карти на съдбата“ на Венета Райкова се предлага в луксозна кутия в комплект с книжка с указания за работа с картите. Книжката не се разпространява самостоятелно.

Венета Райкова е един от най-награждаваните и продавани съвременни български писатели. Тя е автор на бестселърите „Триумфът на кучките“, „Вещицата“, „Инсомния“, „Вендета“, „Скандал“, „Завист“, „Милионерката“, „Куклите“ и „Триумфът на кучките. Продължението“. През последните 31 години тя е автор и водещ на популярни предавания по bTV, Нова телевизия и БНТ.

Информационен лист

Тегло
350 гр.