• Нов
  • Нов

Ходете, докле имате Виделина

12,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Омраам Микаел Айванов

Издателство: Авир

Година на издаване: 2011 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 204 

Тегло: 193 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Омрам Микаел Айванов (1900-1986) е духовнот име на Учителя Михаил Иванов, френски философ и педагог от български произход. От 1937 г. живее и твори във Франция. Макар творчеството зму да разглежда многобройни аспекти на Науката за Посвещението, той уточнява: "Въпросите, които ни вълнуват са все едни и същи: да осъзнаем нашата истинска същност, да открием смисъла на нашето съществуване и да преодоляваме трудностите по нашия Път. Не искайте от мен да говоря за други неща, защото неизбежно ще се връщам на същите теми: нашето израстване, срещаните трудности, Пътят, който ни предстои да извървим, както и методите, необходими в този Път".

"Животът е дълга верига от мигове, които трябва да бъдат съзнателно изживени един след друг."

"Всички положени усилия се записват горе в Книгата на Живота и благодарение на тези усилия, какво благословение се подготвя за вас! А когато то дойде и се запитате: "На какво дължим тези дарове?", ще ви бъде отговорено: "На това, че чрез своята работа сте се издигнали до селенията на Светлината, както и че сте били носители на Светлината и Мира за същества, намиращи се в отчаяние и мрак".

"Нищо повече не мога да ви кажа. Продължавайте напред, вървете в Пътя и Светлината. Какво ни очаква в края на този Път? Това ще откриете при своето пристигане - и откривайки го, ще бъдете изумени!"

Омраам Микаел Айванов

Авир
9789549205862

Информационен лист

Височина
19 см.
Ширина
12 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
193 гр.