• Нов
  • Нов

Пробуждането

25,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Стойчо Керев

Издателство: Бард

Година на издаване: 2024 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 344

Тегло: 300 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Човечеството се намира на ръба на нова ера, изпълнена с тайни, интриги и събития, които променят нашата цивилизация. Този конспиративен текст разкрива някои от най-загадъчните страни на настоящето и хвърля светлина върху предстоящите промени, които ще преобразят бъдещето на човечеството.

В свят, изпълнен с различни религии и духовни практики, съществуват ли тайни общности, които притежават древни знания и влияние? Могат ли тези мистични братства да бъдат ключът към едно ново съзнание и разбиране на реалността?

Невидими сили задвижват механизмите на властта и водят хората по пътеките на заблуди и манипулации. Кой стои зад кулисите на събитията и какви са техните истински планове за човечеството?

Космическите изследвания се развиват с бързи темпове, но какви тайни се крият зад звездите? Има ли светове, населени от интелигентни форми на живот, и дали тези форми общуват с нас?

Загадъчни пророчества и теории предупреждават за надвиснали опасности. Какво ще ни поднесе близкото бъдеще и можем ли да се подготвим за това?

9786190302636

Информационен лист

Височина
23 см.
Ширина
13 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
300 гр.