Да празнуваш любовта

Да празнуваш любовта

12,99 лв.
С вкл. данък

Да празнуваш любовта

Автор: Шри Шри Рави Шанкар
Издател: The Art of Living
Година на издаване: 2012
Брой страници: 184
Корици: меки
Размери: 14.2х21.6 см

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

"Има едно място, на което можеш да отидеш, където всичко е красиво. Туристите ходят от едно място на друго, търсейки красотата, опитвайки се да вземат красотата със себе си. В същото време най-красивото място е точно тук. Когато дойдеш тук, откриваш, че където и да си, всичко е толкова красиво... Така както една запалена свещ може да запали друга свещ, така и само този, който има, може да даде. Този, който е свободен, може да те освободи, този, който е любов, може да разпали любовта."
Шри Шри Рави Шанкар

За милиони той е духовен учител, източник на безусловна любов. За мнозина той е скъп приятел от необикновена дълбочина и невинността. За търсещия той е съкровище.
За страдащите той е светлината на надеждата. Неговите думи дават на хората успокоение и утеха. Той е вдъхновението зад многобройни хуманитарни организации по целия свят. Той е известен на света като Негова Святост Шри Шри Рави Шанкар.

Сбирката от седмични беседи "Да празнуваш любовта" и предишният том "Да празнуваш тишината" ни дават поглед върху скъпоценната му мъдрост. В тази книга ще намерите напътствие за това, как да се справяте с гнева, страха и ревността, как да трансформирате отрицателните емоции в мир и хармония. Тези кратки беседи подбуждат прозрения и отварят ума за красотата и тайните на живота.

"Така както една запалена свещ може да запали друга свещ, така и само този който има, може да даде. Този, който е свободен, може да те освободи, този, който е любов, може да разпали любовта."

The Art of Living
9789077840672
Нов