Въведение във франкмасонството: Книга на Калфата

Въведение във франкмасонството: Книга на Калфата

17,90 лв.
С вкл. данък

Въведение във франкмасонството: Книга на Калфата

Автор: Карл Клауди, Албърт Пайк
Година на издаване: 2012
Брой страници: 168
Корици: меки
Размери: 13.7х21.8 см

Продуктът ще бъде наличен в началото на м. ФЕВРУАРИ 2019

 

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Идеята за настоящата книга, четвъртата от библиотечната поредица "Ars Quatuor Coronatorum", е да предостави достатъчно ясна и точна информация за втората от трите основни степени на Синьото масонство.

Докато степента на Чирака символизира детството и младежките години, времето, когато започва обучението в основните науки и когато се полага началото, степента на Калфата е символ на зрялата възраст на човека. Тя е призив за учение, настойчиво подканяне към трупане на познания и прослава на образованието.

Основните идеи на степента на Калфата са представени чрез това впечатляващо издание на видните американски изследователи на масонството Карл Клауди и Албърт Пайк. Книгата е допълнена с множество ценни илюстрации, умело поясняващи разглежданите теми.

Днес първоначалното послание на древното Братство на Свободните зидари е толкова силно, колкото е било винаги. И днес франкмасонството привлича хората така, както и в миналото. Тази книга отговаря на множеството въпроси, които вълнуват всеки, който се интересува от масонството, представяйки същността на масонската философия и учение по начин, колкото достъпен и заинтригуващ, толкова информативен и достоверен.

9789547870710
Нов