• Нов
  • Нов

Пътувай самостоятелно. Как да си организирам екскурзия в чужбина сам

19,99 лв.
С вкл. данък

Автор: Дамян Господинов

Издателство: Тангра ТанНакРа

Година на издаване: 2023 г.

Издание: меки  корици 

Брой страници: 168

Тегло: 150 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

За кого е тази книга – за всеки, който си мисли, че е трудно да организира сам мечтата си за пътуване. Но пък е готов да опита! Не знае от къде да започне… но не му се дават повече пари за нещо, което струва 5лв. – дават му се точно толкова. За тези , които ценят времето си и искат в малкото, което им е свободно и отделят за пътуване да видят максимума на възможното. Не се притесняват да експериментират и вярват в собствените си сили.

За кого не е тази книга – за тези които искат някой да им свърши работата по организацията, да им каже къде мечтаят да отидат. За тези , които не вярват че могат сами и не искат да опитат. За онези които казват – „Не, това не е за мен“ . Обикновено последните се чудят - от къде Иван има пари за толкова пътуване? Те не разбират , че той е от ония , за които е тази книга.

Какво ще научите от нея – как да се опитате да организирате сами едно пътуване. Не съм вълшебник , а човек като Вас. Имам също семейство, страхове и мечти. Няма да се случи нищо, ако вие не го пожелаете сами – просто ще знаете малко повече (надявам се) и ще имате възможността да вземете информирано своя избор. Да сте крачка по-близо .

Тангра ТанНакРа
9786199242131

Информационен лист

Тегло
150 гр.