Калейдоскоп на живота. Истории, които вдъхновяват за промяна

19,95 лв.
С вкл. данък

Автор: Анна Кирянова

Издателство: Гнездото

Година на издаване: 2023 г.

Издание: меки корици 

Брой страници: 352

Тегло: 450 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Дълбоките и мъдри истории на Анна Кирянова, вдъхновили хиляди читатели, ще ви помогнат да видите необикновен рисунък в калейдоскопа на своя живот и да погледнете на света по нов начин.

Докато прелиствате страниците на „Калейдоскоп на живота“, ще размишлявате над жизнени ситуации заедно с един проницателен психолог и мъдър философ, който неведнъж се е изправял пред сложни житейски дилеми. И ще получите от него простички и мъдри съвети.

Книгата съдържа 156 малки истории, леки, приятни и разбираеми, които ще стоплят душата ви, ще ви подскажат решение, ще ви накарат да преосмислите важни аспекти от своя живот. И ще ви вдъхновят за промяна. Ще променят самите вас...

Философията на Анна Кирянова е, че позитивните хора невинаги са в състояние самостоятелно да разпознаят в себе си положителната енергия, която може да промени живота им към по-добро. Затова е необходима помощта на специалист, който знае как да „извади“ всичко хубаво и добро, което човек носи в себе си, и да накара това добро да работи в негова полза.

Анна Кирянова е известен руски психотерапевт и професионален философ, писател и автор на уникални методи за решаване на психологически проблеми. Има висше философско образование и второ образование със специалност „психологическо консултиране и психология на личността“.

Има издадени редица книги, свързани с професионалната ѝ дейност, както и литературни произведения в жанра на трагикомедията. Член е на Съюза на писателите на Русия, на Руската асоциация на практикуващите философи и на Руското философско общество. Носител е на литературни награди.

От 2014 г. Анна Кирянова започва да води свои страници в различни социални медии, където вече има над 1 милион последователи. Работи в областта на философия на съдбата, философия на взаимоотношенията и щастието. От 30 години изучава негативните влияния, завистта и мистичното съзнание.

През 2019 година започва публикуването на поредицата от книги под надслов „С вкус на мента. Душевни книги за добри хора“, част от която са и книгите „Калейдоскоп на живота“, „Обикновено чудо“ и „Уютни хора“.

Гнездото
9786197316476

Информационен лист

Височина
21 см.
Ширина
14,5 см.
Дебелина
2,5 см.
Тегло
450 гр.