Карма

20,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Озан Язар

Издателство: Лунна светлина 13

Година на издаване: 2022 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 340

Тегло: 200 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

С романа „Карма" Озан Язар създава сложна плетеница от характери и взаимоотношения. Страници, изпълнени със силни емоции, до болка познати ситуации от ежедневието и много... любов очакват читателите в тази книга, както и в не по-малко вълнуващата ѝ втора част  „Карма 2“ .

Фамилия Чорбаджийски е едно от най-уважаваните и най-богати семейства в България, живееща на ул. „Първи Март“, край река Янтра в гр. Велико Търново, където имат хотели и ресторанти, както и в цяла България.

Йордан е щастлив баща на три деца: Марио, Стела и Милан, както и любящ съпруг на прекрасната си съпруга. Той много вярва в първородния си син, който ще го наследи и затова решава да го запише да учи право в Германия. Но Симеона — майката, не е съгласна с това, защото мисли, че това не е нужно...

Но какво очаква Марио, търсещ истинската любов, в Германия, както и Стела, ученичка в последен курс също търсеща любовта? А Милан се опитва да пише текстове на песни и да ги изпълнява с най-добрата си приятелка, която пък е влюбена в по-големия син на семейството.

Любовни истории ще връхлитат съдбите им, очаквайки любовта, която изгаря в телата на младото поколение. То е на път да подреди пъзелите на живота си и да заживеят щастливо и спокойно... Но за да постигнат това, ще трябва да извървят пътя, който ще им носи щастие и болка, но също радост и тревога, от които ще станат по-силни и по-добри.

9786197637168

Информационен лист

Височина
20 см.
Ширина
13 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
200 гр.