Колекция „Книгата на Коли“

43,00 лв.
С вкл. данък

Автор: М. Р. Кери

Издателство: Студио Артлайн

Издание: меки корици

Брой страници: 450 + 503

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Поредицата „Книгата на Коли“ описва пътуването на едно необикновено момче, което се бори да намери своето място в смразяващ постапокалиптичен свят.

Колекцията включва:

  • Книгата на Коли;
  • Изпитанията на Коли.
  • Книгата на Коли 

Отвъд стените на малкото селце Митън Рууд се крие един неузнаваем свят. Свят, в който обраслите гори са пълни с дървета-удушвачи, смъртоносни лиани и семена, които ще ви убият на място. А ако не ви хванат, някой от опасните прокудени ще го направи. През целия си живот Коли е живял в Митън Рууд. Той знае, че първото правило за оцеляване е да не преминаваш отвъд стените. Това, което той не осъзнава, е какво се случва, когато не ти е даден избор.

Изпитанията на Коли 

Отвъд стените на селцето на Коли се простира страховита околност, пълна с дървета-удушвачи, свирепи зверове и прокуденици. Като изгнаник, Коли е принуден да се отправи на пътешествие в този мистериозен, враждебен свят. Но някога той е чул история. История за изгубения Лондон и загадъчната техника от Старите Времена, която може още да е там. Ако Коли успее да я намери, все още може да има начин да изкупи вината си – като спаси каквото е останало от човечеството.