Колекция „Стийлхейвън“

65,99 лв.
С вкл. данък

Автор: Ричард Форд

Издателство: Студио Артлайн

Година на издаване: 2019 г.

Издание: Твърди корици с обложка

Брой страници: 474 + 456 + 370

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Неуравновесен ветеран, разочарован наемен убиец, злочест чирак, пиян мошеник, отчаян крадец... Във времена на криза не ти се полага да си избираш героите. Добре дошли в Стийлхейвън... Пазете си гърба.

Колекцията включва и трите книги от поредицата:

  • Вестителят на бурята;
  • Разбитата Корона;
  • Господарят на пепелищата.
  • Вестителят на бурята 

Под управлението на краля пристанищният град години наред е символ на сила и поддръжник на мира. Но зловеща сянка надвисва над него, след като попада в полезрението на страховит пълководец. Желанието му да влезе в опасния подземен свят на града, за да овладее ужасна черна магия, скрита в сенките, може да се окаже началото на края.

Разбитата Корона 

Героите трябва да се надигнат... Кралят е мъртъв. Дъщеря му, непроверена и сама, сега носи Стоманената корона. И огромна орда непрекъснато издълбава кървав път на юг, решена да изравни Стийлхейвън с земята...

Преди градът да се сблъска с терора, който приближава, той трябва да смаже опасността, която вече се крие зад стените му. Но дали цената на победата ще бъде толкова унищожителна, колкото тази на поражението?

Господарят на пепелищата 

Бори се до смърт... Кралицата на Стийлхейвън е станала по-силна. С меча на мъртвия си баща в ръка, тя трябва да защити града от елхарима Амон Тугра и кръвожадната му армия, която вече e пред портите. Следва жестока, неумолима четиридневна битка, най-опасната до момента.

...или се преклони пред врага. Нито една от страните не е извън опасност, докато адът се разгръща с надвисналата заплаха от преврати и отприщването на най-смъртоносните и черни магии. Лоялност, сила и хитрост ще са поставени под изпитание в търсенето на победа. Каква съдба е отредена на Свободните държави?