Колекция „Батман: Прокълнат“

60,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Брайън Азарело, Лий Бермехо

Издателство: Студио Артлайн

Издание: меки  корици 

Брой страници: 48 + 48 + 48

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

„Батман: Прокълнат“ е невероятна свръхестествена хорър история, разказана от двама от най-великите съвременни комикс творци: Брайън Азарело и Лий Бермехо.

Колекцията включва:

  • Батман: Прокълнат - книга 1;
  • Батман: Прокълнат - книга 2;
  • Батман: Прокълнат - книга 3.

Батман: Прокълнат - книга 1

Жокера е мъртъв. Няма съмнение. Но все още е загадка дали Батман най-накрая е прекършил хилавия му врат, или това е дело на друга злокобна сила в Готам сити. Проблемът е, че Батман не помни... и колкото повече задълбава в случая, толкова повече се съмнява във всичко, което разкрива.

Кой по-подходящ да го вкара в правия път от... Джон Константин?

Лошото е, че колкото и да обича мистериите Джон, още повече обича да обърква хората. Така че с „помощта“ на Джон, двамата ще пристъпят в упадъчните кътчета на Готам и ще се впуснат в търсене на умопомрачителната истина за това кой е убил Жокера.

Батман: Прокълнат - книга 2 

Жокера е мъртъв? Ако това е вярно, тогава кой е осквернил онази църква? И защо всички тези странни персонажи обитават Готам? И какво общо има Константин с всичко това? И къде, по дяволите, е Харли Куин?

Най-ужасяващият случай в кариерата на Батман продължава...

Батман: Прокълнат - книга 3 

Краят е тук. Пленен в кошмарно отражение на Готам сити, Батман се обръща към Джон Константин, Мъртвеца, Блатното нещо и Затана, за да успее да се отскубне от злите сили, които дебнат из прокълнатия град, и да опази не само разсъдъка, но и душата си.