Колекция „Живият хаос“

45,99 лв.
С вкл. данък

Автор: Патрик Нес

Издателство: Студио Артлайн

Издание: меки корици 

Брой страници: 496 + 499 + 614

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Колекцията включва трите книги от поредицата „Живият хаос“ - напрегната, шокираща и изключително вълнуваща история за силата да устоиш под възможно най-големия натиск.

Не пускай ножа 

Тод Хюит е последното момче в Перентистаун. Но град Перентистаун не е обикновен град - там всеки може да чува мислите на другите като един постоянен, всеобхващащ, безспирен шум. Няма лични мисли. Няма тайни.

А дали? Един месец преди рождения ден, който ще го направи мъж, Тод внезапно се натъква на място, на което цари пълна тишина. Което е невъзможно. Жителите на Перентистаун са го лъгали. И сега той трябва да бяга...

Въпросът и възражението 

Бягайки от безмилостна армия, Тод отвежда Виола право в ръцете на най-опасния им враг, Кмета Прентис. Бивайки незабавно затворен далеч от Виола, Тод е принуден да изучи механизма на наложения от Кмета нов ред. Но какви са тайните, скрити извън границите на града? И къде е Виола? Дали изобщо е жива? И какво представлява мистериозното Възражение?

И един ден бомбите започват да се взривяват...

Чудовищата на войната 

Три армии напредват към Ню Прентистаун, всяка с намерение да унищожи останалите. Тод и Виола се намират по средата, без да имат шанс да се измъкнат. След започването на битките как биха могли да се надяват да спрат войната? Как изобщо би било възможно някога да има мир, след като ги превъзхождат числено толкова безнадеждно? И ако войната превръща хората в чудовища, какви ужасни възможности предстоят?

А тогава и трети глас нахлува в битката, решен на отмъщение...