Най-сладката забрава

19,90 лв.
С вкл. данък

Автор: Грейди Хендрикс

Издателство: Артлайн Студиос

Година на издаване: 2023 г.

Издание: меки корици 

Брой страници: 456

Тегло: 567 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Книга първа от поредицата Made

Елена Абели е неспасяема романтичка, но живее в лишен от романтика и изпълнен с насилие свят. Тя е наследничка на нюйоркска мафиотска фамилия и покорява всички със своите чар и обаяние. Но нейните мечти за свобода и любов са били жестоко прекършени – и в огледалото вижда кръв по ръцете си, която не може да бъде отмита.

Семейството ? е на ръба да сключи мир със свои опасни съперници. Цената е ръката на сестрата на Елена, която трябва да се омъжи за опасния Никълъс Русо, дон на една от петте фамилии в Ню Йорк. Той е най-страховитият престъпник в града и душата му е по-черна от безбожно скъпите костюми, в които се облича.

Двете семейства, натрупали достатъчно омраза помежду си в миналото, трябва да намерят начин да се сближат. Пистолетите обаче се вадят лесно, а гневът и проливането на кръв вървят ръка за ръка.

Но с всяка среща между Нико и Елена нещо още по-опасно се заформя. Сърцето на момичето полудява при всяка среща с него и Сладката Абели открива, че има вкус към мрака, към риска, към страстта, към очи с цвят на уиски. А той усеща, че за нея е готов да опожарява и убива… и го прави.

Всички знаят, че в мафията никой не се жени по любов. Всичко е само бизнес. И в никакъв случай, ама в никакъв случай не бива да се влюбваш в мафиот.

Нали?

9789542842453

Информационен лист

Височина
21 см.
Ширина
14 см.
Тегло
456 гр.