Детектив Алекс Крос

7,50 лв.
С вкл. данък

Автор: Джеймс Патерсън

Издателство: СББ Медиа

Година на издаване: 2023 г.

Издание: меки корици 

Брой страници: 248

Тегло: 180 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

„Детектив Алекс Крос“ е роман за трудностите, предизвикателствата и възмездията в живота. Тук с пълна сила важи максимата, че няма случайни неща и срещи. Пореден криминален шедьовър от любимия  Джеймс Патерсън .

Алекс Крос гради блестяща кариера на психолог в полицейското управление на Вашингтон, когато неизвестен убиец застрелва съпругата му Мария пред очите му... Крос се изправя пред огромното предизвикателство сам да отглежда трите си деца. Години по-късно той вече е напуснал редиците на ФБР и е подновил частната си практика, опитвайки се да загърби мъчителните спомени.

Бившият му партньор – Джон Сампсън, го моли да се върне и да помогне за залавянето на жесток сериен изнасилвач. За да спрат насилника, двамата приятели се нуждаят от показанията на пострадалите жени, но жертвите отказват да съдействат. С напредване на случая Крос и Сампсън откриват връзка между смъртта на Мария и серията изнасилвания. Дали бруталният убиец ще бъде застигнат от възмездие, или Крос ще се окаже поредната му жертва?

9789543994809

Информационен лист

Височина
20 см.
Ширина
13 см.
Дебелина
0,6 см.
Тегло
180 гр.