Лейди Гергана 1

14,99 лв.
С вкл. данък

Автор: Цветелина Цветкова

Издателство: СофтПРЕС

Година на издаване: 2023 г.

Издание: меки корици 

Брой страници: 144

Тегло: 200 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Романтично настроен англичанин си купува къща в едно запустяло селце във видинския край. Наивните му представи да се потопи необезпокояван в живописния селски рай се сблъскват челно с колоритните местни екземпляри, които го посрещат с ракия още първия ден. Следващото нещо, което помни, е кметската щерка, на име Гергана...

Ако в този живот не сте се запознали с хора от Северозапада, напразно сте живели. В този шантав, суров край се раждат най-смешните и най-шашавите хора. Тук, ако седнете на площада в някое село, можете да чуете истории, които да ви изумят, да ви разсмеят до сълзи, да ви разплачат, а после пак да ви разсипят от смях.

Цветелина Цветкова ни разказва историята на кметската дъщеря Гергана – обикновено момиче, което попада в необикновени ситуации, възможни само в Северозапада.

„Лейди Гергана“ поставя началото на една история за любов, на едно лудо приключение, на един пъстър цирк, в който ще се смеем и ще плачем, ще се изумяваме и ще запомним завинаги тези чудни, луди хора от този див край на България.

9786191519255

Информационен лист

Височина
20 см.
Ширина
13 см.
Дебелина
1 см.
Тегло
200 гр.