Триумфът на кучките

18,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Венета Райкова

Издателство: Престиж буукс

Година на издаване: 2023 г.

Издание: меки корици 

Брой страници: 384

Тегло: 350 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Кожата ѝ още го помнеше

Три приятелки, подчинили живота си на властта, любовта, секса, парите и славата. Виктория е водещ и продуцент на вечерно предаване, кралицата на рейтинга. Габриела е бивша мис, съпруга на футболист от златното поколение, а Александра е фолк звезда, любимката на народа. Неочаквани обрати, предателства и изневери. Какво премълчават звездите пред своите фенове, изграждайки безупречен имидж? Какво губят от себе си, докато преуспяват в шоубизнеса? Писано ли им е от съдбата на богатите и известните да изживеят истинската любов?

Отговорите на тези въпроси ще намерите в спиращия дъха бестселър, изпълнен с горещи сцени. Роман, написан на езика, на който говорите, с думите, които искате да чуете.

Венета Райкова  е един от най-награждаваните и продавани съвременни български писатели. Тя е автор на бестселърите „Триумфът на кучките“, „Вещицата“, „Инсомния“, „Вендета“, „Скандал“, „Завист“, „Милионерката“, „Куклите“ и „Триумфът на кучките. Продължението“. През последните 31 години тя е автор и водещ на популярни предавания.

9786197723151

Информационен лист

Височина
20 см.
Ширина
13 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
350 гр.